Hur du ändrar ditt lösenord på MT4

Desktop app

1. Gå till ‘Tools’ under menyval längst upp

2. Välj ‘Options’

3. Välj ‘Server’

4. I fältet för ‘Password’ skriver du ditt nya lösenord och klickar ‘Change’

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mobil – Android

1. Klicka ‘Burger Menu’ i vänstra hörnet längst upp

2. Välj ‘Manage accounts’

3. Välj det konto som du vill ändra lösenord för (om du har mer än ett konto)

4. Klicka på de 3 horisontella prickarna i längst upp till höger

5. Välj ‘Change Password’

6. Du kan nu skriva in ditt nya lösenord

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mobil – iOS

1. Gå till ‘Settings’ längst ned till höger

2. Välj ditt konto

3. Välj ditt konto om du har flera konton och tryck på de tre vertikala prickarna

4. Klicka ‘Change Password’ och sedan ‘Change Master Password’

5. Du kan nu skriva in ditt nya lösenord