Uttagspolicy

Denna policy tillhör Finovel Cyprus Ltds (som opererar under handelsnamnet "Skilling"). Reproduktionen helt eller delvis på något sätt inklusive reproduktion i sammanfattande form, omformuleringar på olika sätt och eventuella ändringar i originalet eller i en översatt version är strängt förbjuden och är endast tillåten efter skriftligt samtycke från Finovel Cyprus Ltd.

Auktoriserad och reglerad av CySEC under CIF-licensnummer 357/18.

Hur tar jag ut pengar?

För att ta ut pengar loggar du in på ditt Skilling-konto och fortsätter till "Uttag" på din Dashboard. Du kan ta ut pengar till de konton eller de metoder som du initialt använde för att sätta in pengar. Vi behandlar din uttagsbegäran under samma arbetsdag.

De tillgängliga alternativen och tidsramarna för uttag är följande:

Kredit- eller betalkort:

Tidsramarna varierar beroende på kortutgivaren och hur uttaget krediteras till ditt konto beror på deras process.

Vänligen meddela Skilling om det kort som användes för insättning nu har löpt ut eller avslutats, då du måste välja en alternativ metod för att ta ut pengar. I händelse av att du inte satt in pengar med en annan metod så behöver du ge oss dina bankuppgifter så att pengarna kan överföras enligt din föredragna metod.

Återbetalning av medel till ett stängt konto kan medföra en avsevärd försening innan du får dina pengar och Skilling kan inte garantera en tidsram när medel kommer att erhållas om det begärda uttaget initieras till ett stängt konto.

Trustly (Bank överföringar inkluderade):

Inrikes banköverföringar tar cirka tre (3) arbetsdagar och internationella banköverföringar tar minst tre (3) arbetsdagar. Observera att processen för medel som ska krediteras till ditt bankkonto beror på respektive bank.

Minimiuttag

Minimiuttaget är 50 euro för alla betalningsmetoder.

Ytterligare villkor

Företaget kan genomföra uttag till en annan betalningsmetod än den som användes för insättningen under vissa förutsättningar, med förbehåll för lagar om penningtvätt.

Kunden är skyldig att regelbundet övervaka sitt handelskonto och se till att tillgänglig margin finns på kontot innan en begäran om uttag lämnas in, eftersom en sådan begäran kan påverka de befintliga öppna positioner eller den handelsstrategi som används.

Skilling kommer att täcka kostnaderna för det första uttaget per kund varje kalendermånad. Ytterligare uttag under samma kalendermånad kommer att leda till en minimiavgift per uttag.

Om en mottagande bank använder en mellanliggande bank för att skicka/ta emot pengar kan det medföra extra avgifter/kostnader av den mellanliggande banken. Sådana avgifter är för att sända pengarna till din bank. Vi är inte inblandade i eller har någon kontroll över dessa extra avgifter. Du rekommenderas att kontrollera detta med din bank för mer information.

Vi förbehåller oss rätten att debitera en överföringsavgift 30 euro för återbetalning av kundens saldo från handelskontot till ursprungskontot, i de fall kunden inte förser oss med de identifierbara uppgifterna och/eller dokumenten som krävs för verifikation av kunden.

Ovannämnda tilläggsavgifter gäller endast där verifieringen av kundens identitet inte har slutförts inom den angivna tidsramen som beskrivs i våra Allmänna Villkor.

Observera att denna policy inte kan vara uttömmande, och ytterligare villkor eller krav kan gälla när som helst på grund av lagar och förordningar, inklusive de som är inrättade för att förhindra penningtvätt.