Tar ni någon avgift för insättningar eller uttag?

Som ett led i vårt åtagande att erbjuda de bästa möjliga villkoren för trading täcker vi de flesta avgifterna för betalningar. Skilling tar inte ut avgifter när kunder sätter in pengar på sina konton.

Skilling täcker kostnaderna för det första uttaget per kund varje kalendermånad. En minimiavgift på 12,50 EUR per uttag debiteras för ytterligare uttag från något av kundens konto(n) under samma kalendermånad.

Du kan eventuellt få betala avgifter som debiteras av din bank, förmedlande bank eller betaltjänstleverantörer (t.ex. Skrill, Neteller, etc) beroende på vilken betalningsmetod du har valt.