Hur du gör en insättning

Att sätta in pengar på ditt konto är enkelt. Allt du behöver göra är att logga in på ditt konto och klicka på "Insättningar" under din "Dashboard".

1. Välj det konto du vill göra din insättning till
  2. Välj eller skriv i belopp och välj betalningsmetod.
  3. Du kommer att få ett mejl med en betalningsbekräftelse inom kort. Följande betalningsmetoder är tillgängliga:

Typ

Processtid

Banköverföring (via Trustly)

0-3 arbetsdagar

Kredit-/betalkort

Inom 60 min

Skrill

Inom 60 min

Neteller

Inom 60 min

Minsta insättning

Beloppet för minsta insättning är olika beroende på din kontotyp och din basvaluta.

Kontotyp

Minsta insättning

Micro

1 000 kr

Standard

25 000 kr

Premium

500 000 kr

Kostnader och avgifter

Skilling tar inga avgifter för insättningar oavsett betalningsmetod.

Men kom ihåg att din bank eller betalningsleverantör (Skrill, Neteller, Visa, Mastercard, etc) kan ta en avgift beroende på den betalningsmetod du valt.

Betalning från tredjepart

På grund av lagstiftningen kring pengatvätt kan vi inte acceptera betalningar från tredjepart (överföringar måste komma från ditt eget konto/kort). Detsamma gäller vid uttag där vi alltid för tillbaka pengarna till avsändaren.

För mer information, läs mer om vår insättningspolicy och övriga villkor här.