Varför ska man handla med Skilling?

Skilling tar trading in i vardagsrummet. Du behöver inte vara stenrik för att handla på hela världens marknader. Vi vill att trading ska vara tillgänglig för alla och utvecklar därför lättfattliga handelsplattformar, fria från en massa svåra facktermer. Med Skilling kan du genom CFD handla i aktier, index, valuta och råvaror med så lite som 1 000 kr.

Användarvänlig

Samtidigt som vi tillhandahåller extremt användarvänliga handelsplattformar och mobila applikationer så använder vi också ett lätt förståligt språk för finansiella nyheter, Skilling Academy och informativa artiklar som presenteras på ett enkelt och tydligt sätt.

Personlig Dashboard - Allt du behöver på ett ställe

Vi har utvecklat en unik och personlig dashboard som ger dig en snabb översikt över handelsplattformen och aktuella investeringsnyheter.

Skilling Academy

Som med allt annat måste trading läras. Här hittar du kurser som passar de som är helt utan erfarenhet av trading. Om du förstår vad som faktiskt driver de olika marknaderna, är du väl på väg......

Svensk kundservice

• Enkel och säker registrering med BankID.
  • Lokalt kunnande och språk
  • Möjlighet att göra vinst både i uppgång såväl som nedgång.