Retningslinjer for uttak

Disse retningslinjene tilhører Finovel Cyprus Ltd (drives under tradingnavnet «Skilling»). Fullstendig eller delvis reproduksjon er strengt forbudt. Dette inkluderer reproduksjon i oppsummeringsform, gjenbruk på andre måter og endringer i den originale håndboken eller eventuelle oversatte versjoner. Slik reproduksjon er kun tillatt med skriftlig forhåndsgodkjennelse fra Finovel Cyprus Ltd.

Autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission under CIF-lisensnummer 357/18.

UTTAK

Hvordan foretar jeg uttak?

For å ta ut midler må du logge inn på Skilling-kontoen din og gå til «Ta ut midler» via kontrollpanelet. Du kan velge å ta ut penger til en av kontoene eller metodene du benyttet for å sette inn midlene. Vi behandler uttaksforespørselen din samme virkedag.

Tilgjengelige uttaksalternativer og tilhørende tidsrammer er:

Kreditt- eller debetkort:

Tidsrammen avhenger av kortutstederen, og tiden det tar før midlene blir kreditert bankkontoen din avhenger av kortbehandleren.

Vennligst varsle Skilling hvis kortet som ble brukt til innskudd er utløpt eller kansellert. Du vil da måtte velge en alternativ metode for uttak via en av dine andre innskuddsmetoder. Hvis du ikke har satt inn penger med en annen metode, må du gi oss bankopplysningene dine slik at pengene kan overføres tilbake via ønsket metode.

Retur av midler til en lukket konto kan medføre store forsinkelser når det gjelder mottak av midler. Hvis ønsket uttaksbeløp forespørres fra en lukket konto, kan ikke Skilling garantere en tidsramme for når midlene mottas.

Trustly (inkludert bankoverføring)

Innenlands bankoverføring tar omtrent tre (3) virkedager, og internasjonal bankoverføring tar minst tre (3) virkedager. Prosessen for kreditering av midlene til bankkontoen din avhenger imidlertid av den aktuelle banken.

Uttaksgrense

Minste uttaksbeløp er på 50 euro for alle betalingsmetoder

Andre betingelser

Selskapet kan i visse tilfeller behandle uttak til en annen betalingsmetode enn den som ble brukt til innskudd. Slike uttak er underlagt regler for bekjempelse av hvitvasking av penger.

Kunden må regelmessig overvåke tradingkontoen sin og sikre at tilgjengelig margin eksisterer før innsending av en uttaksforespørsel. Dette fordi en slik forespørsel kan påvirke eksisterende åpne posisjoner eller tradingstrategien som brukes.

Skilling dekker kostnaden ved det første uttaket per kunde per kalendermåned. Ytterligere uttaksforespørsler fra kundens konto(er) i samme kalendermåned resulterer i en minimumsgevinst per uttak.

Der en mottagende bank benytter en tredjepartstilbyder for å sende/motta midler, kan du bli belastet ytterligere gebyrer/avgifter fra denne. Slike gebyrer gjelder normalt for overføring fra banken din. Vi er ikke involverte i og har ikke noen kontroll over disse ekstragebyrene. Det anbefales at du sjekker med banken din for mer informasjon.

Vi forbeholder oss retten til å pålegge et overførings-/bankgebyr på 30 EUR for å legge til rette for tilbakebetaling fra kundens tradingkonto til finansieringskilden, der kunden ikke oppgir identifiserbar informasjon og/eller dokumenter som kreves for verifisering av kundens tradingkonto(er).

Ovennevnte tilleggsavgifter gjelder kun for kundens Skilling-konto der verifiseringen av kundens identitet ikke er fullført innen den angitte tidsrammen som beskrevet i våre forretningsvilkår og -betingelser.

Merk at disse retningslinjene ikke er uttømmende. Ytterligere betingelser eller krav kan på grunn av lover og forskrifter, inkludert de som gjelder for å hindre hvitvasking av penger, gjelde når som helst.