Hvordan foreta uttak?

Logg inn og klikk `Uttak` (i dashbordet):

1. Velg konto
  2. Fyll inn beløp og bekreft
  3. Du vil motta en e-postbekreftelse så snart uttaket er gjennomført

Alle uttak blir håndtert samme arbeidsdag.

NB! Vær oppmerksom at på grunn av anti-hvitvasking lovgivning kan vi ikke akseptere tredjepartsbetalinger slik at uttak alltid tilbakeføres til avsender.

Hvis du ønsker å gjøre uttak fra en konto hvor du har åpne posisjon(er) må du være oppmerksom på at minimum 20 % av ledig margin må bli værende på konto for å opprettholde de aktuelle posisjonene.

Følgende metoder er tilgjengelige for uttak:

Type Normal behandlingstid

Trustly (inkludert direkte bank-overføring)

0-3 virkedager*

Kreditt/debetkort

1 virkedag

Skrill

1 virkedag

Neteller

1 virkedag

Vi tar ikke noen form for betaling ved innskudd eller uttak uavhengig av betalingsmetoder. Vær oppmerksom på at det kan påløpe kostnader fra din egen bank eller betalingsleverandør.

* Dersom din bank-konto er i en bank der Trustly har "Direct Payment" avtale, vil du få pengene inn på din konto etter få minutter!