Hvordan foreta innskudd?

Å overføre penger til kontoen din er veldig enkelt, alt du behøver å gjøre er å logge inn og velge 'Innskudd’ (i venstre-menyen).

Her velger du beløp og betalingsmetode. Du vil motta en epost som bekrefter innskuddet.

Du kan benytte følgende betalingsmetoder:

• Trustly (inkludert direkte bank-overføring) 0-2 virkedager
  • Kredittkort Innen en time
  • Debetkort Innen en time
  • Skrill Innen en time
  • Netteller Innen en time

Minste innskudd ved første gangs kontoåpning avhenger av kontotype og i hvilken valuta denne åpnes:

Minimums-innskudd pr. kontotype

Standard

NOK 1000

Premium

NOK 50.000

Tredjeparts betaling

Vær oppmerksom at på grunn av anti-hvitvasking lovgivning kan vi ikke akseptere tredjepartsbetalinger (overføringer må komme fra din egen konto/betalingskort mv.). Det samme gjelder ved uttak, hvor vi alltid tilbakefører penger til avsender.

For mer informasjon, les mer om vår innskuddspolicy og andre vilkår her.